Foto
Banner Cons
 
 

Maak van uw probleem onze uitdaging.

Twee weten meer dan één. RSK denkt graag met u mee als het gaat om het zoeken naar oplossingen voor niet alledaagse problemen.

Wij hebben creatief denkende mensen in dienst die stuk voor stuk hun eigen specialisatie en ervaring hebben op uiteenlopende gebieden. Of het nu gaat om staalconstructies, laad- en lostechnieken, ARBO-technische aanpassingen of bijvoorbeeld het ontwikkelen van een speciaal stuk gereedschap voor een zeer specifieke taak, een oplossing is altijd te vinden.

Maar ook bij logistieke of administratieve problemen kan RSK een helpende hand bieden. Wat te denken van de tijdelijke opslag van materieel, het voeren van de onderhoudsadministratie, het vervoer van grote en zware onderdelen of machines, de aanschaf van onderdelen of het vinden van de juiste partij voor uw transport? Veelzijdigheid is bij ons geen term maar een begrip.

Indien gewenst kan er zelfs iemand van RSK bij u of uw klant gedetacheerd worden voor een bepaalde periode om een project te begeleiden wat door derden uitgevoerd wordt.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Marcel Roozendaal of Hans Kuijpers. Zij kunnen u zeker verder helpen.

 

Home

Mobiele Service

Container Service

Onderhoud

Engineering

Consultancy

Surveying

Dry Break Koppelingen

Wij Over Ons

Contact

Terug naar startpagina

 
© Railcar Service Kuijpers 2009 / AgeTea Webdesign