Foto
Banner Mobiele Service
 
 

Wat kan RSK mobiel voor u betekenen?

RSK heeft in Bergen op Zoom een vijftal volledig uitgeruste servicebussen ter beschikking voor het uitvoeren van reparaties of schadeherstel. Twee ervan zijn permanent gestationeerd in de Rotterdamse Haven.

Ondanks dat de uitrusting volledig is, zijn er per bus specifieke zaken aan boord die voor een bepaalde herstelling nodig kunnen zijn. Zo is er een bus ingericht voor het herstellen van ketelwagons, een bus voor het uitvoeren van veel kleine herstellingen op een zelfde locatie (vaak in combinatie met onderhoud) en een bus voor het zwaardere werk met aan boord onder andere ook snijapparatuur.

De monteurs die de bussen bemannen hebben, naast de opleiding wagenmeester, ook specifieke kennis op het gebied van constructie, ketelwagens en appendages of specifieke wagensoorten.

Naast de gangbare reparaties, kunnen wij ook grote reparaties mobiel uitvoeren. Te denken valt hierbij aan het wisselen van assen of buffers, het vervangen van schuifstukconstructies, het vervangen van trekwerken of het herstellen van schuifwand- en huifwagons.

RSK stelt zich tot doel een defecte wagon binnen 48 uur te hebben bezocht. In 90% van de gevallen zal de wagon dan ook gerepareerd zijn. Als dit niet lukt, is dat in de meeste gevallen te wijten aan het niet beschikbaar hebben van specifieke onderdelen (triplekleppen, remverstellers, assen). In die gevallen zorgen wij voor de aanvraag van het benodigde reserveonderdeel en voeren de reparatie uit op de eerstvolgende werkdag na ontvangst van het onderdeel.

Vooruitlopend op de reparatie ontvangt u van ons altijd een kopie van de reparatieopdracht, zodat u kunt controleren of wij uw gegevens correct overgenomen hebben. Na de reparatie ontvangt u een gereedmelding waarin wordt vermeld wat er exact uitgevoerd is.

U kunt uw reparatieopdracht het beste via email aan ons doorgeven op het centrale email-adres (info@rsk.nl) of via het web formulier. Mocht u van dit laatste gebruik willen maken, neemt u dan even contact met ons op. U ontvangt dan een link naar het betreffende formulier.

 

 

Home

Mobiele Service

Container Service

Onderhoud

Engineering

Consultancy

Surveying

Dry Break Koppelingen

Wij Over Ons

Contact

Terug naar startpagina

 
© Railcar Service Kuijpers 2009 / AgeTea Webdesign