Foto
Banner Sales
 
 

Lekvrij en tijdsbesparend, wat wilt u nog meer?

Het aansluiten en afkoppelen van transportmiddelen bij een laad- of losstation was altijd een tijdrovende aangelegenheid. Acht bouten en moeren los en weer vast draaien om nog maar te zwijgen over het morsen van product wat in de leiding of de slang achterbleef. Die tijden liggen gelukkig achter ons want RSK kan u de zogenaamde Dry Break koppelingen aanbieden van verschillende leveranciers.

De Dry Break koppeling is een zelf openende en sluitende verbinding die zjin oorsprong heeft in de Formule-1 wereld. Het principe berust op een vorm van bajonet-sluiting die gelijktijdig de afsluitklep in de tank unit (op het vervoermiddel) als ook in de hose unit (aan de slang of pijp) bedient. De kleppen openen pas op het moment dat de hose unit een kwartslag wordt gedraaid en dat kan alleen als de koppelingen op de juiste manier aangebracht zijn. Indien gewenst kunnen de koppelingen ook nog voorzien worden van een bepaalde selectiviteit, zodat het vermengen van producten uitgesloten kan worden.

RSK is zowel dealer als servicepunt voor Todo en MannTek. Koppelingen overigens, die onderling uitwisselbaar zijn. Door direkt bij de leveranciers in te kopen, kunnen wij zeer gunstige prijzen hanteren. Revisies en reparaties worden in onze eigen werkplaats uitgevoerd en kunnen in de meeste gevallen binnen twee dagen klaar zijn. In de regel hebben wij de meest gangbare modellen op voorraad.

Als u meer informatie wenst of een bestelling wilt plaatsen, neemt u dan contact op met Corne Kuijpers. Voor een uitgebreidere productbeschrijving kunt u de onderstaande links volgen.

TodoMannTek

 

Home

Mobiele Service

Container Service

Onderhoud

Engineering

Consultancy

Surveying

Dry Break Koppelingen

Wij Over Ons

Contact

Terug naar startpagina

 
© Railcar Service Kuijpers 2009 / AgeTea Webdesign