Foto

banner lyon
home
 
 

Dit is de home page van RSK Lyon.

RSK Lyon is in 2007 opgericht om het gat op te vullen wat ontstond door het sluiten van werkplaatsen in het midden en zuiden van Frankrijk. Inmiddels hebben we een drietal service units beschikbaar, waarvan er twee volledig uitgerust zijn voor reparaties en onderhoud en één uitsluitend voor onderhoud en inspecties (combi). Er zijn vier man in dienst waaronder een ketelwagen specialist en een specialist op het gebied van remsystemen.

Het dekkingsgebied beslaat geheel Frankrijk behalve dat gedeelte wat voor RSK Bergen op Zoom sneller bereikbaar is (Noord Frankrijk). Daarnaast wordt er regelmatig ondersteuning verleend in Noord Italië en Zwitserland. Er is gekozen voor Lyon omdat de grote chemiebedrijven vooral in die regio en in het zuiden actief zijn. Op dit moment wordt, op verzoek van enkele van onze klanten, de mogelijkheid onderzocht om een tweede vestiging op te zetten in het noord-oosten van Frankrijk.

U kunt een keuze maken uit het menu aan de rechter zijde of direct contact opnemen met het hoofdkantoor van RSK in Loire-sur-Rhone op telefoonnummer +33(0)9 612 14071 of via email naar info@rsklyon.fr.

Contactpersoon voor Lyon is Florian Piqet (spreekt Engels) of Hans Kuijpers.

 

 

Home

Mobiele Service

Onderhoud

Wij Over Ons

Contact

Terug naar startpagina

 
© Railcar Service Kuijpers 2009 / AgeTea Webdesign