Foto

banner lyon
ms
 
 

Wat kan RSK mobiel voor u betekenen?

RSK heeft in Lyon twee volledig uitgeruste service units en een combi ter beschikking. De service units zijn voor het uitvoeren van alle mogelijke reparaties, de combi voor het uitvoeren van inspecties en onderhoud.

De monteurs die de service units bemannen zijn stuk voor stuk opgeleid om alle mogelijke problemen het hoofd te kunnen bieden en hebben allemaal ervaring opgedaan in een werkplaats waar goederenwagons werden hersteld. Daar hebben ze ook hun specialisatie opgedaan. RSK heeft daardoor de beschikking over een monteur die gespecialiseerd is in ketelwagons en een monteur die niet alleen gespecialiseerd maar ook gecertificeerd is op het gebied van remsystemen van goederenwagons. Dat houdt in dat we bijvoorbeeld revisies van remverstellers in eigen huis uit kunnen voeren.

In verband met de grotere afstanden in Frankrijk is het helaas niet in alle gevallen mogelijk de wagon binnen 48 te zien. Dat neemt niet weg dat we er wel naar streven. Groot voordeel daarbij is dat de monteurs bekend zijn met de Franse spoorregelgeving en daardoor makkelijker toegang hebben tot spoorwegterreinen. Ook in Frankrijk geldt dat onderdelen die niet op voorraad zijn door ons besteld worden en zo snel mogelijk na ontvangst gemonteerd.

Vooruitlopend op de reparatie ontvangt u van ons altijd een kopie van de reparatieopdracht, zodat u kunt controleren of wij uw gegevens correct overgenomen hebben. Na de reparatie ontvangt u een gereedmelding waarin wordt vermeld wat er exact uitgevoerd is.

Voor het opgeven van reparatieopdrachten kunt u direct contact opnemen met RSK Lyon op telefoonnummer +33(0)9 612 14071 of via email naar info@rsklyon.fr. Als alternatief kunt u uw reparatie opdracht ook aan ons hoofdkantoor doorgeven. Dan zorgt men daar voor verdere afhandeling.

 

 

Home

Mobiele Service

Onderhoud

Wij Over Ons

Contact

Terug naar startpagina

 
© Railcar Service Kuijpers 2009 / AgeTea Webdesign