Foto

Banner Tnz
CS
 
 

Uw container, onze zorg.

RSK Terneuzen heeft zich gespecialiseerd in het herstellen, onderhouden en keuren van alle mogelijke containers. Tankcontainers, wissellaadbakken, afzetcontainers, IBC's, bulkcontainers of zeecontainers, alle mogelijke typen nemen wij in behandeling. Zelfs nieuwbouw van afzetcontainers behoort tot de mogelijkheden.

Kleine schades kunnen meestal direct ter plaatse worden gerepareerd (klaar terwijl u wacht). Voor de grotere schades zal de container bij ons moeten blijven staan. Dat hoeft niet op chassis omdat we de beschikking hebben over de reachstacker van Indaver en we zelf diverse hulpmiddelen hebben ontwikkeld om de container van de grond te plaatsen, mocht dat nodig zijn.

Speciaal voor tankcontainers hebben wij de meest gangbare onderdelen zoals pakkingen, afsluiters en walkways op voorraad. Verder is er las en snijapparatuur aanwezig en hebben we diverse diktes stalen en aluminium plaatwerk. Speciaal voor het gebruik op het terrein van de DOW, hebben we een demontabele, opklapbare leuning gefabriceerd die in de cornerposten vastgezet kan worden. Deze vinding die door ons uitgeleend wordt, heeft al menig chauffeur een kostbare rit bespaard.

Voor meer informatie of het aanmelden van schades kunt u contact opnemen met Luc Fokkens op het hoofdkantoor in Bergen op Zoom (+31(0) 164-210 127) of u kunt een email sturen naar: terneuzen@rsk.nl.

 

 

Home

Mobiele Service

Container Service

Onderhoud

Contact

Terug naar startpagina

 
© Railcar Service Kuijpers 2009 / AgeTea Webdesign