Foto
Banner Engeneering
 
 

Uw behoefte in praktijk gebracht.

Soms kan het nodig zijn om, door veranderende eisen of een wijziging in de aard van de te transporteren producten, over te schakelen op een ander wagontype. Dat is meestal een kostbare aangelegenheid, vooral als het om grotere aantallen wagons gaat. Om nog maar te zwijgen van de beschikbaarheid van het specifieke type wagon. Onze engineeringsafdeling kan u hierbij helpen door het opstellen van een plan voor ombouw van de wagons.

Een voorbeeld hiervan is een project wat wij uitgevoerd hebben in samenwerking met Lloyds Registered Rail in opdracht van Corus (voormalig Hoogovens) in IJmuiden. RSK heeft ter plaatse bij Corus een veertigtal wagons omgebouwd van coil-wagons naar huifwagons.

Maar ook specifieke ombouwprojecten kunnen gerealiseerd worden. Zo hebben wij in onze werkplaats een wagon die gebruikt werd voor het intrillen van de ballast, omgebouwd naar een video schouwwagon, inclusief eigen krachtstroomvoorziening.

Natuurlijk beperken wij ons niet alleen tot wagons. RSK kan u ook behulpzaam zijn met het ontwerpen en bouwen van laad- en losinstallaties. De specialisatie ligt hierbij vooral in de natte bulk (vloeistoffen en gassen) maar met onze jarenlange ervaring kunnen we natuurlijk ook prima meedenken in oplossingen voor droge bulk. Niet alleen voor spoorvervoer maar ook voor vrachtwagens en schepen.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op als u met een probleem zit waar niet direct een oplossing voor te vinden is. Contactpersonen hiervoor zijn Marcel Roozendaal en Hans Kuijpers.

 

 

Home

Mobiele Service

Container Service

Onderhoud

Engineering

Consultancy

Surveying

Dry Break Koppelingen

Wij Over Ons

Contact

Terug naar startpagina

 
© Railcar Service Kuijpers 2009 / AgeTea Webdesign